Posts

Showing posts from September, 2017

Boyfriend or Best friend?

Image
Yo! Hari ni aku gerak balik ke KL. Esok kerja. Ahhhh. Malas. Macam biasa, bodyguard merangkap best friend merangkap boyfriend aku iaitu Farid akan teman aku sampai KL pastu dia pi balik Kulim naik bas. Gigih kan? Aku tak bagi tapi degil dia ni kadang-kadang takleh bawak bincang. Dah pernah gaduh dah sekali pasal benda ni. Last-last, lantak la nak buat apa. Bas ke Kulim dalam pukul 8 malam tapi delayed sebab jam. So sampai dalam pukul 9 malam. Sumpah aku tak tau apa yg aku rasa. Sedih. Nak nangis. Taknak lepas. Nak ikot. Semua ada. Aku tgk dia naik bas, aku dah mcm ermm 'nak ikot'. Last-last, aku chow balik sebab mata aku dah berair and bila-bila masa ja boleh tumpah. Tak tau kenapa aku sayang sangat kat dia. Satu perasaan baru ekceli. Perasaan tak boleh berpisah, terlalu sayang semua ada. Bila dengan dia, sumpah aku happy gila. Walaupun dia kuat membuli, tapi dalam masa yang sama, aku seronok gila tengok dia seronok spend masa ngn aku dengan jadi diri dia sendiri. The real Far…

Hehe

Image
Aku tau dah banyak kali aku habaq benda yang sama. Hehe. Tapi kali ni In Shaa Allah betul-betul. Apa yang betul? 
Seorang Nur Amira Izzaty nak update every event yang jadi dalam hidup dia. Hehe.