Sedih

Kami rapat. Sangat rapat sampai kami tau rahsia masing-masing, masak dengan perangai masing-masing.

Semua start semalam. Dari hari tu lagi aku tau ex dia ada kat UTP tapi aku tak ungkit pon la pasal perempuan tu sebab aku takut dia still tak move on walaupon dia cakap dia dah move on. Semalam, member aku nampak dia ngan ex dia. Aku terdiam. Aku tergamam. Aku sedar hubungan aku dengan dia cuma kawan. Tapi at the same time, aku sedih. Aku menangis kenangkan betapa bodohnya aku jatuh hati dekat kawan baik sendiri. Aku diamkan diri. Aku tenangkan diri.

Malam tu, dia wasep macam biasa. Aku reply mcm biasa. Saja nk bukak topik, aku tanya 'seronok keluar dgn awek?' dgn nada main-main sebenarnya. Tapi, wasep kan. Mesti la ikut tone orang yg baca. Tetiba dia marah aku. Sampai hari ni.

Aku tweet 'I'm done' sebab aku nak stop flirting with him. Aku nak kami balik jadi kawan baik. Aku taknak menangis lagi. Aku penat. Aku sedih. Aku sayang hubungan 'teman tapi mesra' kami. Sayang sangat. Sebab dia yg paling rapat dengan aku kat sini. Dia tempat aku mengadu macam-macam. Aku taknak kami hancur just because of this shit.

Now, he still mad at me and I don't know what to do. I miss him.

Stupid Mira.

Popular posts from this blog

Travelogue : Indonesia (Part 1 : Bali - Day 2)

Travelogue : Indonesia (Part 1 : Bali - Day 1)