Posts

Showing posts from November, 2015

UPSR 2015

Image
Hai gais. Sembang nak post semalam. Hahahaha. Biasa la. Janji Melayu. LOL. Takda ah. Semalam aku tidoq awai. Tewas dalam pelukan En. Bantal Peluk. Huhu. 
Ok. Nak recap pasal  UPSR la. Tahniah la pada semua. Dah besaq dah. Wuuuuu. Btw, adik aku pon calon UPSR tahun ni jugak. 
Sekolah dia, sekolah aku jugak. Hahahaha. SK Sg Pasir Kechil. Selalu orang konpius sekolah ni dengan SK Sg Pasir hat lagi satu tu. Heh. Depa ni tak reti boh nama asing-asing ka? Boh nama dekat-dekat ni buat penat aku nak explain ja bila orang tanya. 

Aku ingat lagi moment masa cikgu tengah umum nama budak-budak 5A. Hahaha. Banyak main saiko cikgu ni. Adik aku awai lagi dah tumpah ayaq mata. Dari dalam kereta lagi. Masa tu otw pi sekolah. Aku ikot ah. Nak bagi sapot kat adik sendiri la katakan. Dalam dok senyap dalam kereta tu, tetiba dia lap mata. Menangis. Hahaha. Mama tanya "Laaa. Kenapa?". Dia jawab "ketaq". Aku kat seat belakang masa tu alolololo. Hahahahaha. Takda la gelak kat dia. Aku ur…

Cuci sat

Image
Haaaaaaaiiiiiiii!!! Setelah sekian lama, baru tergerak hati nak belek blog ni. Fuh. Esok la aku hapdet. Malam ni nak cuci sawang dulu. Huhu.