Posts

Showing posts from April, 2015

Isu Semasa di UTP

Image
Ni senior-senior-senior-senior-senior yang buat. Bengong gila. Hahaha. 
Enjoy ! 
#1
#2 

FriDate

Image
Jalan-jalan lepak Ipoh. Haha. Tujuan asal dia sebab Lin nak beli lens dia, aku pulak nak cari sneakers. Ye la. Kasut dah rosak-rosak. Sakan gila depa rosakkan diri depa. Perabih duit aku ja keja. Ceit. Kami gerak dari Sri Iskandar dalam pukul 2.30petang sampai la ke malam. Hehe. Ekceli, tak expect nak balik malam. Tapi ye la. Pompuan, bila shopping ni walaupun just window shopping, memang sah lupa diri. So, destinasi pertama kami, memandangkan baucer buku dah dapat, novel la sebuah dua. Hehe.
Then, baru gerak cari kasut. Sambil cari kasut, pusing-pusing Aeon tengok baju. Well. Girls will always be girls.


Masa kami dah otw nak balik, tetiba terlintas nak pi rumah Piqah. Nak tengok baby kakak dia. Hahaha. Last minute punya plan dan masa tu kami dekat traffic light. Pusing patah balik, pi rumah Piqah lepas Piqah kata "datang la" dengan "baby ada".

So, semua take turn nak pegang Zara. Hahaha. Kami datang semata-mata nak tengok Zara ja.