Posts

Showing posts from September, 2014

Wife-To-Be

Image
Yo! Lama tak merapu kat sini. Well. Malas nak mengarang punya penyakit. Berbalik pada tajuk di atas (BM aku , mak aih) , bukan menunjukkan aku dah nak kawen k. Sabo. Sabo. Lambat lagi (kut).  Pagi tadi, aku dapat satu cerita (pompuan , biasalah), ada coursemate aku sorang dah kawen. Baru lagi and I was like SERIOUSLY? WAH!!! Ada la perasaan jeles tu sikit. Sikit je la. Hahaha. Dah jodoh dia, Alhamdulillah je la.   Kalau aku, hehe. Perasaan nak kawen tu ada la tapi tapi jauh di sudut hati (ceewaaahh) serius aku tak ready lagi nak pegang title Mrs.  Kenapa? 7 Sebab : Tanggungjawab isteri ni kena jaga makan pakai si suami. Bahahahaha. Aku sendiri pon still tak terurus lagi, nak uruskan si suami. ish ish ish. Jenuh la si suami tu kena tahan sabaq dengan aku.
Aku baru 18 tahun. Baru habeh SPM. Baru habeh sekolah. Baru nak sambung belajaq. Baru nak merasa kehidupan sebenaq.
Bagi la aku can manja-manja ngan parent aku. Hahaha.
Aku tak puas lagi jadi anak dara a.k.a orang bujang.
Aku nak at leas…