Posts

Showing posts from August, 2014

Wish-To-Be

Image
Tepat semalam, 27 hb genaplah lagi 2 bulan besdey aku. Hahaha. Lagi 2 bulan ya. Uuuuu. Eksaitednya rasa. Memandangkan sekarang aku tengah cuti sem, so kepala otak aku banyak berangan sikit. Haha. Bayang yang tu, bayang yang ni tapi tak bayang benda2 18sx ya. Berdosa! Tak baik ye anak-anak. Firman Allah dalam surah Al-Isra' : 32Dan janganlah kamu menghampiri zina, sesungguhnya zina itu adalah satu perbuatan yang keji dan satu jalan yang jahat (yang membawa kerosakan) Dan kali ni aku bayangkan birthday aku nanti yang jatuh pada hari isnin tu : 
A prince make a surprise entrance, sing a birthday song while hugging a teddy bear pastu kawan2 aku dan kawan2 dia , ramai2 bawak kek kat belakang dia.
Ekceli, aku takda la minat teddy bear sangat tapi at least benda tu mengingatkan aku pada dia. Whenerver he make me feel sad, I’ll punch the bear. Whenever I feel down, I’ll hug it. Kira bear tu pengganti dia la. So, dia takyah dengaq aku berkeluh –kesah kat dia *hope so* hahaha. Lagipon, seka…

Habuk

Image
Yo! Lama gila tak meraban kat sini. Sekarang dah cuti sem 2. Keboringan lagi lah aku nampaknya.