Posts

Showing posts from February, 2014

Oficially UTPian!!!

Image
Selamat pagi! Hawauyu? Hahaha. Nice saturday hopefully. Lama eh aku tak story mory kat sini. Maap la. Titew cibuk la. Jadual PACKED sangat. Kenapa? I'm officially UTPian or my friends called me budak U. Hahaha. Perli tu. Aku ja yang paling awai masuk U. Taklah bangga sangat tapi bak kata orang "HABEH BELAJAQ AWAI, KEJA AWAI, KAWEN AWAI" Hahaha. Part kawen tu , abaikan. Hahaha. 
Life di UTP? BEST! AWESOME! 
1st week masuk, memey konfem ah kena minggu orientasi or known here as MINGGU ALUAN SISWA. Abang-abang, kakak-kakak semua baik-baik, hebat-hebat, comel-comel. They tried their best to guide us , the freshies to stay alive here. Hatodia ayat. Hahaha. Tapi betulla. Kalau depa takda, sapa nak guide kami. Nak baca jadual yang completely "hanya yang mengalami saja yang tahu" , nak tau shortcut-shortcut ke kelas, and kalau nak keluar pi mana-mana kat BANDAR SERI ISKARDAR or whenever it is, just tell them. Diorang sudi hantarkan @ tumpangkan. Alasannya, teksi sini …