Khamis yang Gila!!!

 
Pada hari Khamis hari tu, tiada peperiksaan dijalankan memandangkan budak2 ramai pi wakil sekolah dalam acara sukan yang wujud di muka bumi ini. Maka, ujian ditunda pada hari Ahad iaitu pada minggu depan. 

Aku tak terlibat dalam apa2 acara datang sekolah macam biasa. Malangnya, cikgu tak masuk. LOL! 

Surachai main jet kertas dalam kelas. =_="

Amirul dok lukis bas ngan dok menghafal no. plat bas seolah-olah nombor2 tersebut masuk dalam ujian. =_=" 

Aku & Iqah yang boring pergi keluar menghirup udara segar di luar kelas. Kami sempat pi sembang dengan 
cikgu Shuhaida. Pastu pi cari kad UNO tapi tak jumpa. Lalu membuat keputusan pergi ke bilik persalinan untuk menghabiskan waktu yang ada. Dari awal sampai tamat waktu sekolah. Kelas kau jah! 

Ponteng kelas BM pulak tu. Ish2. Bagus sungguh cikgu ni. Walaupun sikit orang yang hadir, dia tetap mengajar seperti biasa. SAYA TABIK SPRING KAT CIKGU! 

p/s : get ready nak kena marah dengan cikgu BM sebab ponteng kelas dia. =_="



Popular posts from this blog

Sedih

Travelogue : Indonesia (Part 1 : Bali - Day 2)

Travelogue : Indonesia (Part 1 : Bali - Day 1)