1st Week School 2013!!!

 
2013. Bermakna aku dah bergelar SENIOR. Hahaha. Saja buat teruk. Ok. Macam biasa, tahun ni aku masih melekat dengan kawan-kawan aku. Siapa? Erm.. Haziqah , Farah , Sindusha , Dalia dan Aimi. Tapi sekarang, entah la. Farah ngan Iqah asyik kata aku dah macam takmau kawan dengan depa. Jujur aku cakap AKU KECIK HATI sikit. Tapi takkan nak gaduh pasal tu kot. Cukup-cukup la pasal kes HANTU dulu. Iqah ngan Farah selalu cakap aku sekarang lebih rapat dengan Aimi ngan Dalia. Aku tak pasti betul ke tak sebab aku rasa sama ja. Mungkin betul apa yang depa kata tu. SALAH aku. SALAH aku bila ada orang nak kawan rapat dengan aku. SALAH aku bila aku balik dengan orang lain. SALAH aku bila depa share something hanya dengan aku. SALAH aku! Ya! SALAH AKU! Maaf, aku tak SEMPURNA. Ada benda yang senang-senang ja boleh buat aku terasa. Ada benda yang senang ja aku buat derk. Aku! Hanya aku! Susah nak ubah diri aku yang TAKUT hantu. Susah nak ubah diri aku bila aku marah. Susah nak ubah diri aku. Apa-apapon, aku harap depa boleh terima diri aku seadanya. Kawan adalah kawan.


p/s :  Sedangkan lidah lagi tergigit, apatah lagi suami isteri tambah-tambah kawan baik kita sendiri.

Popular posts from this blog

Sedih

Travelogue : Indonesia (Part 1 : Bali - Day 2)

Travelogue : Indonesia (Part 1 : Bali - Day 1)