2nd day in UUM!!!

 
esoknya, kami kena mai awal pagi untuk solat subuh berjemaah...
pastu kena dengaq kuliah...
ya allah! ngantuknya hanya allah yg tau...
ye la! malam tadi tidur pukul 1 lebih, kena bangun pulak pukul 5 pagi...
lepas tu, fasi lepas kami untuk bersiap-siap untuk aktiviti lepas ni..
 
GOLF!
menurut teori aimi 
"GOLF = Golongan Orang Lemah Fikiran"
ntah apa-apa la...
 balik bilik, ambil masa tidur kejap...
 
tunggu punya tunggu...
ish..mana abang2 dan kakak2 fasi ni??
kalau sambung tidur lagi lama pon takpa...
 




pukul 7 lebih macam tu, depa pon sampai...
DENGAN MAKANAN!!! YEA!!!


lepas tu, kami diarah jalan ke padang golf...
ok..
jalan..jalan..jalan...
sampai ja, rupanya memang kami betul2 kena main golf...
teruja habis...



 ni lah pakcik2 yang ajar kami main golf..
they said 
GOLF = Golongan Orang Lebih Fikiran...
(aimi terasa..hahaha)


 ni la gaya-gaya aku main golf... 
hahaha...
first time ok!

 
 
lepas dah habis main golf...
kami kena ikut pakcik2 tadi main golf betol2... 
depa je la.. kami usha ja..
ekceli, tak usha pon...
bergambar ja lebih.... hahahaha... 
sekali dengan kakak2 fasi...





 barisan kak fasi yang baik + cun = best





 muka lapar + penat = nak tidur (muka aku ja kot... hahaha)

lepas tu, balik!!!
hooray!!!
boleh tidur lama sikit sebab kaum adam kan kena solat jumaat...
time ni la nak qada tidur pon...
pukul 3 macam tu kot, kena kumpul kat dewan..
kami main game.. suai kenal la, buat lagu la..
hahaha... lawak2!!!
lepas tu, abang fasi tanya "nak pegi pesta konvo tak?"
semua jawab "nak!!!"
abang fasi tanya "tak letih ka?"
semua jawab "tak!!!"
hahaha... shopping punya pasal...
 
 








aku ada beli button batch kat kawan2...
hehehe... same with aimi, dalia and najwa...
tapi aku paling banyak la..
sebab aku teringat ugutan abah aku
"kalau tak beli apa2 kat abah, 
jangan harap boleh pi mana dah lepas ni"
disebabkan buat button batch tu jugak, kami lewat...
kami sepatutnya kumpul pukul 6.30 tapi kami terlajak 10 minit...
kena marah dengan angry bro!!!
waaa... takut tengok muka dia...
naseb ada kakak bela kami...
thank you kakak comel...
sepanjang perjalanan balik dorm... 
hehehe...
mulut tu macam tak leh kunci ja..
dok kutuk angry bro...
geram ya amat!!!
 
malam tu, main!!!
bukanla main sangat.. more on group work...
tapi tu la.. 
aku, dalia, aim ingat ceramah minda ja...
rupanya permainan minda...
dah la kami pakai baju kurung.. 
haish... 
habis keayuan aku malam tu...
tapi still enjoy!!!

Popular posts from this blog

Sedih

Travelogue : Indonesia (Part 1 : Bali - Day 2)

Housemates