Posts

Showing posts from August, 2012

Raya!!!

Image
raya tinggal berapa hari ja lagi... semua benda dah beli... tunggu nak pakai ja... sebelum aku balik kampung... SELAMAT HARI RAYA... MAAF ZAHIR DAN BATIN... AMPUNKAN SEGALA SILAP DAN SALAH AKU...

Puasa Jangan TAK Puasa

Image
Ramadhan datang lagi. haa..puasa penuh tak??
kalau golongan hawa, diamaafkan
tapi kalau golongan adam, harus kemukan MC...
hahaha...
teringat pula zaman muda-muda dulu.
balik sekolah, cepat2 masuk bilik, kunci pintu, minum air.
hahaha...
lawak la. pastu berlakon buat muka letih.
alasan!!
cerdik sungguh aku ni. ha!! tapi sekarang aku tak buat dah. dah taubat.

Dating!!!

Image
hai..baru habis exam.. memey malas la nak bukak buku...tu kenyataan yg tak mampu disangkal oleh sebilangan pelajar seperti aku..hahaha... ok..kali ni aku nak tulis tentang DATING. macam yang aku pernah kata hampir kebanyakan kawan-kawan aku bercouple termasuklah aku.  hehehe.  orang bercouple-aku tak kisah orang berdating-aku tak kisahorang berdating sampai lupa kawan-ini sudah lebih!!! memang la kadang-kadang kita rasa bahagia bila dating sampai lupa alam sekeliling. tapi kadang-kadang aku hairan perlu ka berdating. aku tak kata salah, tapi aku cuma nak tahu keperluannya. bukan aku tak pernah dating. pernah dan honestly, aku boring bila berdating. memang time tu bahagia. tapi aku tetap rasa boring pada masa yang sama.  jadi, aku tersangat-sangatlah hairan macam mana kawan-kawan aku berdating berjam-jam tanpa jemu. aku tak pernah berdating dengan 'si dia' aku. baikkan aku? hahaha aku pernah tanya 'si dia' aku tu.dia kata tak payah nak berdating.semua tu lagha semata-…