Posts

Showing posts from July, 2012

30 Benda Tentang Aku ! ! !

Image
1.Nama aku NUR AMIRA IZZATY BT AZHAR. (sedapkan nama aku)
2.Umur aku 16 tahun. (muda lagi)
3.Aku sekolah di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN IBRAHIM.  (masuk ni dah 4 tahun aku sekolah kat sini)
4.Aku ada ABAH, MAMA & seorang ADIK LELAKI.


5.Aku lahir di HOSPITAL KUALA PILAH, NEGERI SEMBILAN.  (dulu abah &mama mengajar kat Pahang. Ni lah hospital paling dekat masa tu)
6.Aku lahir tepat 9.20 pagi pada 27 Oktober 1996.
7.Aku suka makan ayam (tak kisah masak apa pon, semua aku bedal)


8.Aku suka baca buku (komik @ majalah @ novel)


9.Aku suka tengok tv  (semua channel aku layan tapi aku takda astro. Why?!


10.Aku suka online + main game  (sebab tu power speck aku naik)


11.Aku suka senyum  (sampai orang kata aku gila)
12.Kekadang aku suka cakap keling @ putar belit

Hari Sukan!!!

Image
dimulakan dengan bismillah...hai... cak... minggu ni agak best bagi aku...kenapa???boleh dikatakan aku tak belajar langsung kat sekolah...sebab hari khamis hari tu sukan la...so cikgu-cikgu pakat sibuk dengan kerja masing-masing...kami yang tak berapa nak ada kena mengena ni saja gedik tumpang sekaki...hehehe...bayangkan hari AHAD, ISNIN DAN SELASA balik pukul 12.30pm...itulah impian setiap insan yang bergelar pelajar....hari Rabu aku tak mai... hehehe.... sakit perut la...  perut ni saja tau... suka memontengkan aku...tapi takpalah... tak kisah sangat...hari khamis balik pukul 11.30pm... seriously, awat aku bawa buku??? hisy... nasib tak berat mana...
p/s: seronoklah tengok TLC (TAYLOR LAUTNER CELOP) aku kawad... coooomeyyyyy!!!